Shorttrack Stage Zuid Korea

Shorttrack Stage Zuid Korea

Stage 2011

Van 24 juni t/m 8 juli 2011 zijn wij op stage in Seoul. Hiermee proberen wij zoveel mogelijk informatie te bemachtigen over o.a. trainingswijze, organisatiestructuur en talentontwikkeling.
Op dit blog zul je vooral de indrukken, ervaringen en dagelijkse beslommeringen kunnen volgen.

Dag 11 en 12

Berichten PatrickPosted by Patrick Thu, July 07, 2011 05:34:08

Dag 11 en 12 dus. Even inlopen op de achterstand en ook een van de laatste blogjes vanuit Seoul. Alleen dag 13 nog en de dag daarop vliegen we, na een ochtendtraining, weer naar Nederland.

Dag 11 begon met een sprongtraining. Op de dinsdag en donderdag zijn hier dus 's morgens de drylandtrainingen en dat betekent een half uurtje later op de baan. 06.30 uur aanwezig zijn. Het werd, zoals gevreesd, weer een trapochtend. Een gelijke training aan vorige week dus niet veel nieuws te melden. Het positieve aan het feit dat de Fransen er nu bij zijn is dat het niet alleen D&D zijn de minder diep zitten dan een gemiddelde Koreaan. Dat is dus wel lekker als afleiding! ;-)

En 's middags na een pittige ijstraining zijn we gaan eten bij de Chinees.

Lekkere noedels met zwarte bonen saus (en inktvispootjes, maar die eet Dylan elke dag!) en lekker varkensvlees in zoetzure saus. Na enige tijd ben je er ook wel klaar mee, maar wel goed gegeten!


Woensdag is het dan dag 12.

Om de laatste dagen nog even goed door te komen hebben D&D aleen de ochtendsessie meegedaan. Die bestond uit..... wandelen. Beetje jammer om daarvoor je bed uit te komen maar wel ff lekker ontspannen. 's Middags dus rust voor ze alleen had ik een afspraak op de ijsbaan met Big John en hebben de jongens de trining kunnen bekijken van een andere kant. Later overhoring ;)

Na de bespreking nog even naar de Mall om de laatste souvenirtjes te kopen en een lekkere kip met rijst maaltijd naar binnen te werken. We hadden blijkbaar honger want na afloop hadden we alledrie teveel gegeten.


Nog 1,5 dag in Seoul. Nog 3 trainingen op het programma en hopelijk nog een gesprekje met de trainer. Wel moet ik een vertaler vanuit de groep zien te regelen. Ik hoop van hem nog de laatste puzzelstukjes te krijgen die nog in mijn hoofd dwalen. Ik hoop het want tot nu toe is hij niet erg spraakzaam en dus bereidt enformatie te delen....

  • Comments(2)//korea.vergeertjes.nl/#post18