Shorttrack Stage Zuid Korea

Shorttrack Stage Zuid Korea

Stage 2011

Van 24 juni t/m 8 juli 2011 zijn wij op stage in Seoul. Hiermee proberen wij zoveel mogelijk informatie te bemachtigen over o.a. trainingswijze, organisatiestructuur en talentontwikkeling.
Op dit blog zul je vooral de indrukken, ervaringen en dagelijkse beslommeringen kunnen volgen.

Belevenissen

Berichten DennisPosted by Patrick Fri, July 01, 2011 13:27:13

Hoi allemaal.

Ik vind het een eer om deze kans gekregen te hebben. De vlucht hierheen ging goed maar kon alleen niet zo goed slapen dus ging ik maar een film kijken. Toen we aankwamen op het vliegveld kwam er gelijk een man naar ons toe en vroeg hebben jullie een taxi nodig? We zeiden oke. De taxi chauffeur liep heel snel we dachten dat hij er met onze spullen vandoor zou gaan maar dat was gelukkig niet zo.

Eenmaal aangekomen in het hotel zagen we onze kamer en dachten we “we worden gegunt” met jacuzzi en massage bed alleen het bed is best hard maar ja lekker boeiend. We gingen na een uurtje gelijk de jacuzzi al in en daarna gingen we Seoul een beetje verkennen en eten. We gingen een zaakje in en bestelde kip. Na 4 stukjes vond ik het wel genoeg maar Pat en Dylan hadden nog honger die hebben nog wat gegeten. Daarna liepen we terug naar het hotel en gingen we slapen.

De volgende ochtend moesten we er om 7 uur uit en gingen we hardlopen in het Olympic park. Daar merkte ik dat het echt benauwd is. Daarna gingen we nog even de stad in. De volgende dag hadden we onze eerste shorttracktraining. De trainers lopen er met stokken toen schrok ik wel even. De training begon en ik merkte bij het eerste oefening dat het zwaar zou worden en dat werd het ook van de Koreanen. Zie je ook dat ze aardig wat poten hebben. We deden de helft en ik was al kapot.

We namen de taxi terug naar het hotel. ’s Avonds liepen we naar een Italiaans restaurant en bestelde 3 pizza’s. Hun vonden dat blijkbaar raar want ze eten 1 pizza met z’n alle. Tot nu toe vind ik het hartstikke leuk in Korea!

  • Comments(8)//korea.vergeertjes.nl/#post11